Cynthia Norris 's dagbok, 17 aug 18

Roasted speghetti squash tossed in pesto, and mozzeralla, then baked as a casserole, and served with some sauteed shrimp. It's a keeper!!

Visa kostkalendern, 17 augusti 2018:
754 kcal Fett: 38,39g | Prot: 39,80g | Kolh.: 52,64g.   Frukost: Coffee (Brewed From Grounds), Horizon Organic Half & Half (Ultra Pasteurized). Lunch: Cheddar Cheese. Middag: Sweet Cherries, Shrimp, Sargento Mozzarella Shredded Cheese, Kirkland Signature Pesto Sauce, Cooked Spaghetti Squash. Snacks/Annat: Smirnoff Vanilla Vodka. mer...

54 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Looks good. 
17 aug 18 av medlem: Magpiezoe
Well hello dinner tomorrow lol 
17 aug 18 av medlem: Swedishblondie
Oh wow!! this looks so delicious  
17 aug 18 av medlem: eatolive4life
Looks delicious! 
17 aug 18 av medlem: deb126
YUM! 
17 aug 18 av medlem: birdyslady
How do you make your pesto? 
17 aug 18 av medlem: Mjgh06
Well I would like to say I did the pesto from scratch... But no. It's Kirkland brand from Costco. It takes a cup for a medium squash.  
17 aug 18 av medlem: Cynthia Norris
That looks friggen fab! 
17 aug 18 av medlem: g_ortegam

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Cynthia Norris 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.