Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 tas (220 g)
per portion
% RI*
Energi
356 kJ
4%
85 kcal
Fett
3,70g
5%
Mättat fett
2,300g
12%
Kolhydrater
8,80g
3%
Socker
8,40g
9%
Fiber
0,3g
Protein
3,80g
8%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 20 maj 15 12:01
4%
av RDI*
(85 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (42%)
 
Fett (40%)
 
Protein (18%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
85
Fett
3,7g
Kolh.
8,8g
Prot
3,8g
Det finns 85 kalorier i 1 tas (220 g).
Kalorifördelning: 40% fett, 42% kolh., 18% prot.

Relaterade Latte från Dolce Gusto:

Chai Tea Latte
Latte Macchiato
Latte Macchiato Vanilla
Café Au Lait Intenso

Relaterade Kaffe från Dolce Gusto:

Mocha
Flat White
Cafe Au Lait

Andra typer av Latte:

Latte Kaffe
Fettfri Kaffe Latte
Fettsnål Kaffe Latte
  Visa fler Latte näringsinfo

Andra typer av Kaffe:

Espressokaffe
Cappuccino
Kaffe
Kaffe (Bryggt på Kaffepulver)
Snabbkaffe (gjort på Pulver)
  Visa fler Kaffe näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Espresso House Chai Latte - Standard
Espresso House Islatte Salted Caramel - Liten
Espresso House Salted Caramel Latte - Liten
Espresso House Isatte Mocka - Liten
Espresso House Islatte - Liten
Espresso House Vanilj Latte - Liten


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.