Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 Scheibe (10 g)
per portion
% RI*
Energi
146 kJ
2%
35 kcal
Fett
0,50g
1%
Mättat fett
0,100g
1%
Enkelomättat fett
0,400g
Kolhydrater
5,30g
2%
Socker
0,20g
0%
Fiber
3,0g
Protein
0,90g
2%
Salt
0,32g
5%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 31 maj 21 07:07
2%
av RDI*
(35 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (73%)
 
Fett (15%)
 
Protein (12%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
35
Fett
0,5g
Kolh.
5,3g
Prot
0,9g
Det finns 35 kalorier i 1 Scheibe (10 g).
Kalorifördelning: 15% fett, 72% kolh., 12% prot.

Fler produkter från Burger Knäcke:

Veggie Burger
Vetebröd gjort på Knäckt Vete
Chiafrö Knäcke
Burger
Burger Slices

Andra typer av Knäckebröd:

Knäckebröd
  Visa fler Knäckebröd näringsinfo

Andra typer av Hamburgare:

Hamburgare (Enkelburgare med Tillbehör)
Ostburgare (Enkelburgare med Tillbehör)
Stor Hamburgare med Kryddor och Grönsaker
Ostburgare med Bacon och Kryddor
Vegetarisk Hamburgare
  Visa fler Hamburgare näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Max Norrlandscheese Burger - Liten
McDonald's Hamburger Patty
Max Spicy Avocado Grand Chicken
Max Specialburgare utan Mjölk och Laktos
Max Specialburgare utan Ägg
Max Norrlandscheese Dubbel Burger


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.