Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 colher medida (30 g)
per portion
% RI*
Energi
502 kJ
6%
120 kcal
Fett
1,00g
1%
Mättat fett
0,500g
3%
Transfett
0,000g
Kolhydrater
2,00g
1%
Socker
-
Fiber
0,0g
Protein
25,00g
50%
Salt
0,08g
1%
Kolestrol
20mg
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 18 mar 21 02:22
6%
av RDI*
(120 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (7%)
 
Fett (8%)
 
Protein (85%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
120
Fett
1g
Kolh.
2g
Prot
25g
Det finns 120 kalorier i 1 colher medida (30 g).
Kalorifördelning: 8% fett, 7% kolh., 85% prot.

Fler produkter från Ultimate Nutrition:

Ultimate Diet Complex
Ultimate Collagen Powder
Sport Nutrition Gainer
Ultimate Recovery Complex
Ultimate Whey Protein

Andra typer av Proteinpulver:

Proteinersättningspulver
Sojaproteinisolat
Proteinpulver
Proteintillskottspulver
  Visa fler Proteinpulver näringsinfo

Andra typer av Kosttillskott:

Måltidsdryck
Gainer
  Visa fler Kosttillskott näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Protein.Se Clear Whey Isolate Mango/Peach
Barebells Lemon Cheesecake Soft Protein Bar
Body Science Pea Protein Isolate
Bodylab Protein Smoothie Berry
Star Nutrition Whey-80 Chocolate Peanut
Tyngre Pannkakor Salt Karamell


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.