Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 dilim (50 g)
per portion
% RI*
Energi
552 kJ
7%
132 kcal
Fett
0,99g
1%
Mättat fett
0,700g
4%
Transfett
0,010g
Kolhydrater
27,25g
10%
Socker
1,59g
2%
Fiber
1,2g
Protein
3,40g
7%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 13 jul 24 04:30
7%
av RDI*
(132 kal)
7% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (83%)
 
Fett (7%)
 
Protein (10%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
132
Fett
0,99g
Kolh.
27,25g
Prot
3,4g
Det finns 132 kalorier i 1 dilim (50 g).
Kalorifördelning: 7% fett, 83% kolh., 10% prot.

Fler produkter från Uno:

Organic Plantgurt No Sugars
Tomato Ketchup No Added Sugar & Salt
No-Bake Raspberry Crumble
Muesli Chocolate No Added Sugar
Morotstortilla

Andra typer av Toast:

Texas Toast
Rostat Franskt Bröd eller Bröd från Wien (Innehållande Surdeg)
Rostat Blandvetebröd
Rostat Vitt Bröd
Rostat Fullkornsbröd
  Visa fler Toast näringsinfo

Andra typer av Bröd:

Brödbulle
Fullkornsbröd
Surdegsbröd
Vitt Bröd
Blandvetebröd
Rågbröd
  Visa fler Bröd näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Friends of Adam Formfranska Glutenfri
ICA Baguette Köttbullar och Rödbetssallad
Garant Fröpavé
Burger King Whopper Bröd
Dafgårds Donut Dots Caramel Crisp
Fazer Mjuka Fröbitar


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.