Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100г (100 g)
per portion
% RI*
Energi
1206 kJ
14%
288 kcal
Fett
14,40g
21%
Mättat fett
-
Kolhydrater
29,20g
11%
Socker
-
Protein
9,20g
18%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 24 sep 19 12:29
14%
av RDI*
(288 kal)
14% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (41%)
 
Fett (46%)
 
Protein (13%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
288
Fett
14,4g
Kolh.
29,2g
Prot
9,2g
Det finns 288 kalorier i 100г (100 g).
Kalorifördelning: 46% fett, 41% kolh., 13% prot.

Fler produkter från Sub Club:

Stark och Sur Soppa
Kalkon Sub
Subway Melt alla Sub
Club Soda
Spicy Italian Sub

Andra typer av Salami:

Biffsalami
Torkad eller Hård Salami
Fläsksalami (Torkad eller Hård)
Mjuk Salami
Salami
  Visa fler Salami näringsinfo

Andra typer av Smörgåsar:

Smörgås med Jordnötssmör och Gelé
Smörgås med Rostbiff
Kycklingsmörgås med Smör
Kalkonsmörgås med Smör
Ostsmörgås
Ost och Skinksmörgås
  Visa fler Smörgåsar näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Espresso House Varm Baguette Chicken Club Style
Espresso House Varm Baguette Cheddar Philly Style
Picadeli THE ITALIAN TRIANGLE
Mattes Bröd Smörgåskaka
Espresso House Flerkornsfralla Ost & Grönsaker
Green Deli Sandwich Skagenröra


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.