Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 porción (50 g)
per portion
% RI*
Energi
172 kJ
2%
41 kcal
Fett
0,71g
1%
Mättat fett
0,230g
1%
Kolhydrater
0,00g
0%
Socker
-
Fiber
0,5g
Protein
8,60g
17%
Salt
0,20g
3%
Kalium
300mg
15%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 07 jan 21 10:52
2%
av RDI*
(41 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (16%)
 
Protein (84%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
41
Fett
0,71g
Kolh.
0g
Prot
8,6g
Det finns 41 kalorier i 1 porción (50 g).
Kalorifördelning: 16% fett, 0% kolh., 84% prot.

Andra typer av Fisk:

Ugnsbakad eller Halstrad Lax
Guldmakrill
Grillad Fisk
Tilapia
Fisk
Ugnsbakad Fisk
  Visa fler Fisk näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Abba Brantevikssill
Ocean Sea White Fish Fillets in Breadcrumbs
Planets pride Regnbågslax
Eldorado Pinklaxfilé i Tomatsås
NORDIC SEAFOOD Tempura Prawns
Falkenberg Seafood Stekt Inlagd Strömming


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.