Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1/2 taza (50 g)
per portion
% RI*
Energi
209 kJ
3%
50 kcal
Fett
2,40g
3%
Mättat fett
0,200g
1%
Transfett
0,000g
Enkelomättat fett
1,500g
Fleromättat fett
0,700g
Kolhydrater
5,40g
2%
Socker
0,30g
0%
Fiber
1,7g
Protein
1,80g
4%
Salt
0,44g
7%
Kolestrol
0mg
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 14 apr 21 10:06
2%
av RDI*
(50 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (43%)
 
Fett (43%)
 
Protein (14%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
50
Fett
2,4g
Kolh.
5,4g
Prot
1,8g
Det finns 50 kalorier i 1/2 taza (50 g).
Kalorifördelning: 43% fett, 43% kolh., 14% prot.

Fler produkter från La Sierra:

Rosa Lax
Ris à la Malta
Lo Mein
Köttfärs (Hamburgare, Ca 23% Fett, Frysta Biffar)
Lo Mein med Räkor

Andra typer av Svarta Bönor:

Svarta Bönor (Mogna Frön, med Salt, Tillagad, Kokt)
Svarta Bönor
  Visa fler Svarta Bönor näringsinfo

Andra typer av Bönor:

Röda Bönor (Konserverad)
Väl Tillagade Bönor (Burk)
Bruna Bönor
Gröna Trädgårdsbönor
Gröna Strängbönor
  Visa fler Bönor näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Zeta Italiensk Tomatsås med Vita Bönor
Borgens Bönor i Chilisås
Kung Markatta Mungbönor
Findus Vego Bolognese
Coop Blandade Bönor
Planti Bondböna Barista


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.