Matdatabas och kaloriräknare |
|
|
Näringsvärden
Portions storlek
1 egg (50 g)
Energi
293 kJ
4%
70 kcal
Fett
5,00g
7%
Mättat fett
1,500g
8%
Transfett
0,000g
Enkelomättat fett
0,000g
Fleromättat fett
0,000g
Kolhydrater
0,00g
0%
Socker
0,00g
0%
Fiber
0,0g
Protein
6,00g
12%
Salt
0,18g
3%
Kolestrol
185mg
Ytterligare beskrivning / noteringar:
Nutrient Content of a Large Egg
Nutrient (unit) Whole Egg Egg White Egg Yolk
Calories (kcal) 70 17 55
Protein (g) 6.29 3.60 2.70
Carbohydrate (g) 0.39 0.21 0.61
Total fat (g) 4.97 0.06 4.51
Polyunsaturated (g) 0.682 0 0.715
Monounsaturated (g) 1.905 0 1.995
Saturated fat (g) 1.55 0 1.624
Cholesterol (mg) 212 0 210
Source: USDA National Nutrient Database for Standard Reference
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 06 sep 24 04:30
Kalorifördelning:
Kolhydrater (0%)
Fett (65%)
Protein (35%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
Bilder
|
|
Näringsmässigt sammandrag:
Kal
70
|
|
Fett
5g
|
|
Kolh.
0g
|
|
Prot
6g
|
Det finns 70 kalorier i 1 egg (50 g).
|
Kalorifördelning: 65% fett, 0% kolh., 35% prot. |
Fler produkter från America's Choice:
|
|
Matsökning
|
|
|
|
Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.