Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 tranche (40 g)
per portion
% RI*
Energi
167 kJ
2%
40 kcal
Fett
0,60g
1%
Mättat fett
0,200g
1%
Kolhydrater
0,50g
0%
Socker
0,50g
1%
Fiber
0,0g
Protein
8,40g
17%
Salt
0,60g
10%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Ytterligare beskrivning / noteringar:
Blanc de poulet doré au four Fleury Michon
Package 4x40g
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 28 apr 24 04:14
2%
av RDI*
(40 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (5%)
 
Fett (13%)
 
Protein (82%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
40
Fett
0,6g
Kolh.
0,5g
Prot
8,4g
Det finns 40 kalorier i 1 tranche (40 g).
Kalorifördelning: 13% fett, 5% kolh., 82% prot.

Fler produkter från Fleury Michon:

White Nougat Crisp Vegan
Almond Orange Vegan

Andra typer av Kycklingbröst:

Kycklingbröst (utan Skinn)
Kycklingbröst
Ugnsbakat eller Stekt, Bestrykt, Kycklingbröst utan Skinn (med Bestrykningen)
Stekt Halstrat eller Ugnsbakat Kycklingbröst
Stekt Halstrat eller Ugnsbakat Kycklingbröst (utan Skinn)
  Visa fler Kycklingbröst näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Lönneberga Kycklingbröstfilé
Eldorado Grillkryddad Kycklingbröstfilé
Kronfågel Ekologisk Kycklingbröstfilé
ICA Gott Liv Kycklingbröstfilé
Rose Salladskyckling
Kronfågel Kycklingbröstfilé


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.