Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 sachet (20 g)
per portion
% RI*
Energi
377 kJ
5%
90 kcal
Fett
2,00g
3%
Mättat fett
2,000g
10%
Transfett
0,000g
Kolhydrater
17,00g
7%
Socker
13,00g
14%
Fiber
1,0g
Protein
1,00g
2%
Salt
0,04g
1%
Kolestrol
0mg
Kalium
45mg
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 16 dec 19 08:38
4%
av RDI*
(90 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (76%)
 
Fett (20%)
 
Protein (4%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
90
Fett
2g
Kolh.
17g
Prot
1g
Det finns 90 kalorier i 1 sachet (20 g).
Kalorifördelning: 20% fett, 76% kolh., 4% prot.

Fler produkter från Good Day:

Kycklingbröst i Basilikasås
Chicken Sweet Chili Wrap
Shrimp & Egg Baguette
BLT Sandwich
Moo Goo Gai Pan

Andra typer av Latte:

Fettsnål Kaffe Latte
Latte Kaffe
Fettfri Kaffe Latte
  Visa fler Latte näringsinfo

Andra typer av Iskaffe:

Iskaffe med Grädde och Socker
Iskaffe med Mjölk och Socker
Iskaffe med Mjölk
Iskaffe med Grädde
Iskaffe
  Visa fler Iskaffe näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Espresso House Islatte Salted Caramel - Liten
Espresso House Islatte - Liten
Espresso House Isatte Mocka - Standard
Espresso House Caramel Latte - Liten
Espresso House Chai Latte - Standard
Ehrmann Caffe Latte


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.