Baked Whitefish with Tarragon over Spinach
Förberedelsetid: 3 min
Tillagningstid: 30 min
Typ av måltid:
varmrätter
lunch
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
av medlem: prov192021
Baked Whitefish with Tarragon over Spinach
Purist cooking
Ingredienser
Anvisningar
- Pre-heat oven to 375 °F (190 °C).
- Place fillets in lined baking dish , skin side down (foil optional).
- Cover fillet with fresh tarragon leaves. Squeeze juice from lemon over fillet. Lightly dust with fresh ground black peppercorn.
- Make a foil 'tent' over the fillet and bake for 30 minutes at 375 °F.
- Toss together the baby spinach, snow peas, balsamic vinegar and parmesan cheese. Place portions on to serving dishes.
- To easily remove the fish from the skin, use a large serving spoon to scoop the fish off the skin and on to your pre-portioned salad. Serve immediately.
190 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
varmrätter
lunch
Senaste recept
Hälsosamt, fuktigt och så välsmakande mellanmål eller efterrätt.
|
Läckert, rikt på protein och fiberrecept.
|
Mjuk, fuktig och läcker.
|
Söt, len och läcker.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 213 kalorier i en portion av Baked Whitefish with Tarragon over Spinach.
|
|
Kalorifördelning: 36% fett, 16% kolh., 49% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
893 kJ
11%
213 kcal
Fett
8,35g
12%
Mättat fett
1,949g
10%
Enkelomättat fett
2,697g
Fleromättat fett
2,623g
Kolhydrater
8,25g
3%
Socker
4,98g
6%
Fiber
1,8g
Protein
25,7g
51%
Salt
0,4g
7%
Kolestrol
72mg
Kalium
477mg
24%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (15%)
Fett (36%)
Protein (49%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|