Förberedelsetid: 40 min
Tillagningstid: 30 min
Typ av måltid:
bröd och bakverk
efterrätt
snacks
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
Bolo a base de banana e aveia sem trigo e sem açucar.
Ingredienser
Anvisningar
- Bati no liquidificador os ingredientes mais leves (moles).
- Juntar a granola e o fermento em uma tigela porque essa massa é bem densa.
- Untar a forma. Forno 220 graus, 30 minutos. Abra o forno somente depois de trinta minutos para não solar a massa.
89 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
bröd och bakverk
efterrätt
snacks
Senaste recept
Knasigt på utsidan och superfukt på insidan, perfekt att kombinera med kaffe eller te.
|
Läckert recept med enkla steg.
|
Supergoda och mättande pannkakor till frukost.
|
Läckert, rikt på protein och fiberrecept.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 120 kalorier i en portion av Bolo de Banana.
|
|
Kalorifördelning: 50% fett, 41% kolh., 9% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
504 kJ
6%
120 kcal
Fett
6,88g
10%
Mättat fett
1,491g
7%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
1,549g
Fleromättat fett
1,998g
Kolhydrater
12,51g
5%
Socker
4,08g
5%
Fiber
1,7g
Protein
2,85g
6%
Salt
0,10g
2%
Kolestrol
39mg
Kalium
29mg
1%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (41%)
Fett (50%)
Protein (9%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|