Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
1 portion (er)
Typ av måltid:
frukost
Betyg:
Average FatSecret member ranking Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: Mrs. H

Vegetable & Cheese Omelet

Great omelet recipe for Fat Smash (Phase 1 minus the cheese).

Ingredienser

Anvisningar

  1. Spray a pan with some cooking spray like Pam.
  2. In a bowl, whip the egg and egg whites and milk together.
  3. While the pan is heating on the stove, chop up the broccoli, cauliflower, and green pepper.
  4. Add the egg mixture to the pan. When the eggs have firmed, add the vegetables and the slice of cheese.
  5. Fold in half, and flip once.
56 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
 

Recensioner 
I messed up the flip, so I turned them into scrambled eggs, it was wonderful.
user vote
05 aug 07 av medlem: Fields3Fam

     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

frukost

Senaste recept

av medlem: PappaChillo
Hälsosamt, gott och gott att rosta.
av medlem: Sunirose
Hälsosamt och gott recept, passar till frukost eller som mellanmål.
av medlem: HelenaKihlberg
En enkel, utsökt och fiberrik frukost.
av medlem: Twinstwicemom
Snabb och enkel grönsakssallad gjord på färska grönsaker.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 253 kalorier i en portion av Vegetable & Cheese Omelet.
Kalorifördelning: 46% fett, 12% kolh., 42% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
1059 kJ
13%
253 kcal
Fett
12,81g
18%
Mättat fett
6,419g
32%
Enkelomättat fett
4,005g
Fleromättat fett
0,979g
Kolhydrater
7,34g
3%
Socker
2,74g
3%
Fiber
1,2g
Protein
26,72g
53%
Salt
1,66g
28%
Kolestrol
232mg
Kalium
519mg
26%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
av RDI*
(253 kal)
13% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (12%)
 
Fett (46%)
 
Protein (42%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.