Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
8 portion (er)
Förberedelsetid:
15 min
Tillagningstid:
40 min
Typ av måltid:
efterrätt
snacks
frukost
bröd och bakverk
Betyg:

Ännu inte betygsatt.

Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: Tanito-85

Torta ai Cachi

Leggero, dolce e delizioso.

Ingredienser

Anvisningar

  1. Lavate i cachi e privateli della pelle, frullate la polpa con il mixer, aggiungete gli albumi, lo zucchero e l'olio e frullate fino a creare una crema liscia.
  2. Versate il composto in una ciotola, aggiungete la farina con il lievito e mescolate con una frusta a mano per evitare grumi.
  3. Versare il composto in uno stampo e cuocere in forno preriscaldato a 180°C per 35-40 minuti.
  4. Lasciate raffreddare completamente prima di spolverare con zucchero a velo, se lo desiderate.
 


     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

efterrätt snacks frukost bröd och bakverk

Senaste recept

av medlem: co-fie
Enkelt, gott och perfekt att kombinera med kaffe till frukost.
av medlem: HelenaKihlberg
En enkel, utsökt och fiberrik frukost.
av medlem: Magnus 1
Läckert, mjölfritt och serveras bäst med iskall vispad eller vaniljglass.
av medlem: PappaChillo
Hälsosamt, gott och gott att rosta.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 228 kalorier i en portion av Torta ai Cachi.
Kalorifördelning: 25% fett, 65% kolh., 9% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
954 kJ
11%
228 kcal
Fett
6,3g
9%
Mättat fett
0,826g
4%
Enkelomättat fett
0,015g
Fleromättat fett
0,018g
Kolhydrater
37,09g
14%
Socker
15,55g
17%
Fiber
2,2g
Protein
5,38g
11%
Salt
0,00g
0%
Kolestrol
0mg
Kalium
66mg
3%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
av RDI*
(228 kal)
11% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (66%)
 
Fett (25%)
 
Protein (9%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.