Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
15 portion (er)
Förberedelsetid:
20 min
Typ av måltid:
smårätter
sallader och salladsdressing
såser och smaktillsatser
Betyg:
Average FatSecret member ranking Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: hgolson

Gazpacho

This medley of vegetables goes well with anything, is delicious and has almost no calories! It is a great way to enjoy eating your vegetables!

Ingredienser

Anvisningar

  1. Prepare vegetables and combine all ingredients. Mix thoroughly.
  2. Place in the fridge to chill and enjoy!
140 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
 

Recensioner 
Не очень, слишком жидкая, странный вкус. Я бы добавила больше чеснока, может было бы лучше. Еще у меня закончился винный уксус, пришлось добавить яблочный. Возможно поэтому вкус и испортился...
user vote
19 nov 12 av medlem: Ixtra

     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

smårätter sallader och salladsdressing såser och smaktillsatser

Senaste recept

av medlem: mysundberg
Salt, mjukt och gott.
av medlem: wellnessbystephy
Hälsosamt, fuktigt och så välsmakande mellanmål eller efterrätt.
av medlem: Mellie_M
Hälsosamt, lite sött och gott.
av medlem: HelenaKihlberg
En enkel, utsökt och fiberrik frukost.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 22 kalorier i en portion av Gazpacho.
Kalorifördelning: 3% fett, 85% kolh., 12% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
90 kJ
1%
22 kcal
Fett
0,06g
0%
Mättat fett
0,005g
0%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
0,003g
Fleromättat fett
0,008g
Kolhydrater
4,27g
2%
Socker
2,31g
3%
Fiber
0,7g
Protein
0,6g
1%
Salt
0,95g
16%
Kolestrol
0mg
Kalium
118mg
6%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
1%
av RDI*
(22 kal)
1% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (85%)
 
Fett (3%)
 
Protein (12%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.