Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
12 portion (er)
Förberedelsetid:
15 min
Tillagningstid:
20 min
Typ av måltid:
bröd och bakverk
frukost
Betyg:
Average FatSecret member ranking Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: MamaD53

High Fiber Scottish Oat Muffins

Take your taste buds on a high fiber, low fat adventure with these muffins.

Ingredienser

Anvisningar

  1. Mix together dry ingredients.
  2. Mix egg, oil, yogurt and banana in a separate bowl.
  3. Combine the two mixtures and stir until moistened.
  4. Fold in carrots, dates and walnuts.
  5. Bake at 400° F (200° C) 18 to 20 minutes.
85 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
 

Recensioner 
Best muffins I have ever eaten - it is all my favourites all rolled into one....carrot, dates, walnuts AND banana....YUMMY!!!
user vote
24 maj 12 av medlem: triaby

     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

bröd och bakverk frukost

Senaste recept

av medlem: Magnus 1
Läckert, mjölfritt och serveras bäst med iskall vispad eller vaniljglass.
av medlem: mysundberg
Salt, mjukt och gott.
av medlem: elizasrt8
Supergoda och mättande pannkakor till frukost.
av medlem: PappaChillo
Hälsosamt, gott och gott att rosta.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 177 kalorier i en portion av High Fiber Scottish Oat Muffins.
Kalorifördelning: 29% fett, 62% kolh., 9% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
740 kJ
9%
177 kcal
Fett
6,04g
9%
Mättat fett
0,604g
3%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
1,318g
Fleromättat fett
2,76g
Kolhydrater
29,13g
11%
Socker
16,53g
18%
Fiber
3,9g
Protein
4,34g
9%
Salt
0,28g
5%
Kolestrol
23mg
Kalium
159mg
8%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
av RDI*
(177 kal)
9% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (62%)
 
Fett (29%)
 
Protein (9%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.