making sundubu jjigae from scratch
Visa kostkalendern, 21 januari 2020:
|
1457 kcal
|
Fett: 54,23g | Prot: 83,62g | Kolh.: 159,27g.
Frukost: Nestle Corn Flakes, Diamond UHT Milk Low Fat High Calcium. Lunch: Ommason Kimchi, Bango Kecap Manis, Tempeh (Cooked), White Rice, Boiled Egg, Cooked Egg White. Middag: Rebo Kuaci Original, Mahkota Bubuk Kedelai Murni, Diamond UHT Milk Low Fat High Calcium, Ferrero Rocher Coklat, Cooked Egg White, Totole Granulated Mushroom Bouillon, Salt , Kobe Boncabe, Extra Firm Silken Tofu , Soft Silken Tofu , Ommason Kimchi, Greenco Jamur Enoki, Bin-Bin Rice Crackers Original Flavor, Nextar Nastar. Snacks/Annat: Dried Chia Seeds , Biokul Yogurt Rasa Strawberry, Cimory Yogurt Drink, White Sugar (Granulated or Lump), Cap Bola Dunia Tepung Agar-Agar, King of Fibre. mer...
|
|
Kommentarer
Wahhh kayaknya enak, mau dong resepnyaaa
21 jan 20 av medlem: sweetybanana
|
Ikutan antri resepnya ahhh
21 jan 20 av medlem: maizera
|
21 jan 20 av medlem: zulvia safira
|
21 jan 20 av medlem: oktawidyadara
|
Hi all, untuk resep dan cara masak nya saya liat di youtube, search aja sundubu jjigae
22 jan 20 av medlem: arf21
|
|
|
|
|
Lämna en kommentar
Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
|
|
|
|