Förberedelsetid: 10 min
Tillagningstid: 25 min
Betyg:
Ännu inte betygsatt.
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
Flexible ingredients and can have baked or raw to taste.
Ingredienser
Anvisningar
- Heat oven to bake at 160°C, and line an ovenproof slice dish.
- Roughly chop nuts. Mix all the dry ingredients together in a large bowl. NB: you can do any combination of fruits, nuts and seeds that you like, providing they amount to 2&1/2 cups.
- Place wet ingredients into a small pot on medium heat. Bring to a boil and turn down heat to simmer for 1 minute.
- Thoroughly mix wet and dry ingredients together.
- Add mix to lined dish and press. Good idea to place baking paper on top and press with a large metal spoon. You want it compacted.
- Bake in oven for 20-25 minutes. Place in fridge and allow to cool for 1 hour before cutting.
- If you would rather have the fruit and nuts raw. Simmer the wet ingredients over a low heat until caramelised. Then mix wet and dry together, press into dish and refrigerate. The caramelisation will stop the slice from crumbling.
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
snacks
Senaste recept
Mjuk, fuktig och läcker.
|
Hälsosamt, fuktigt och så välsmakande mellanmål eller efterrätt.
|
Läckert, mjölfritt och serveras bäst med iskall vispad eller vaniljglass.
|
Hälsosamt och lågt sockerbakat mellanmål.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 139 kalorier i en portion av Baked Malt Granola Bar.
|
|
Kalorifördelning: 53% fett, 37% kolh., 11% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
581 kJ
7%
139 kcal
Fett
8,28g
12%
Mättat fett
2,448g
12%
Enkelomättat fett
2,463g
Fleromättat fett
2,436g
Kolhydrater
12,92g
5%
Socker
6,21g
7%
Fiber
1,8g
Protein
3,74g
7%
Salt
0,04g
1%
Kolestrol
5mg
Kalium
78mg
4%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (36%)
Fett (53%)
Protein (11%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|