Matdatabas och kaloriräknare  

White Rice (Long-Grain, Without Salt, Cooked)

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
544 kJ
7%
130 kcal
Fett
0,28g
0%
Mättat fett
0,077g
0%
Enkelomättat fett
0,088g
Fleromättat fett
0,076g
Kolhydrater
28,17g
11%
Socker
0,05g
0%
Fiber
0,4g
Protein
2,69g
5%
Salt
0,00g
0%
Kolestrol
0mg
Kalium
35mg
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:08
6%
av RDI*
(130 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (89%)
 
Fett (2%)
 
Protein (9%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
130
Fett
0,28g
Kolh.
28,17g
Prot
2,69g
Det finns 130 kalorier i White Rice (Long-Grain, Without Salt, Cooked) (100 g).
Kalorifördelning: 2% fett, 89% kolh., 9% prot.

Relaterade typer av Vitt Ris:

Klibbigt Ris
Vitt Ris (Långkornigt, Kokt)
Vitt Ris (Rundkornigt, Kokt)
Vitt Ris (Medium-Korn, Kokt)
Snabbris
Vitt Ris
  Visa fler Vitt Ris näringsinfo

Relaterade typer av Ris:

Brunt Ris
Snabb-Brunt Ris
  Visa fler Ris näringsinfo

Se även:

Torrostade Mandlar (utan Salt)
Lätt-Smör (med Salt)
Golden Sun Parboiled Long Grain Rice
Sötpotatis (utan Salt, Ugnsbakad i Skal, Kokt)
Torrostade Mandlar (med Salt)
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

ICA Medelhavs Ris
Chop Chop Hot Basil Chicken
ICA Havreris
Golden Sun Jasminris
Spicefield Sushi Rice
Dafgårds Fishcakes


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.