Matdatabas och kaloriräknare  

100 g

Poached Egg

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
615 kJ
7%
147 kcal
Fett
9,9g
14%
Mättat fett
3,087g
15%
Enkelomättat fett
3,795g
Fleromättat fett
1,359g
Kolhydrater
0,76g
0%
Socker
0,77g
1%
Fiber
0g
Protein
12,53g
25%
Salt
0,74g
12%
Kolestrol
422mg
Kalium
133mg
7%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
7%
av RDI*
(147 kal)
7% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (2%)
 
Fett (63%)
 
Protein (35%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
147
Fett
9,9g
Kolh.
0,76g
Prot
12,53g
Det finns 147 kalorier i Poached Egg (100 g).
Kalorifördelning: 63% fett, 2% kolh., 35% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 stor 74
100 g 147

Relaterade typer av Pocherade Ägg:

Pocherat Ägg
Benedict Ägg
  Visa fler Pocherade Ägg näringsinfo

Relaterade typer av Ägg:

Äggvita
Kokt Ägg
Äggröra (Hela, Kokta)
Ägg
  Visa fler Ägg näringsinfo
Andra relaterade livsmedel
Frukost Ingredienser

Se även:

Grönsallad med Ägg, Ost, Tomat, och/ eller Morötter
Hårdkokt Ägg
Starkt Kryddat och Stekt Ägg
Tonfisksallad med Ägg
Kyckling- eller Kalkonsallad med Ägg
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Livsmedelsverket Ägg
Coop Ägg Frigående Inomhus
Svenska Lantägg Stekt Äggvita
Garant Kaviar
Lillesjö Baguette Ägg & Räkor
Coop Ägg


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.