Matdatabas och kaloriräknare  

Hot Turkey Sausage (Smoked)

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
661 kJ
8%
158 kcal
Fett
8,75g
13%
Mättat fett
3,77g
19%
Enkelomättat fett
2,38g
Fleromättat fett
1,572g
Kolhydrater
4,65g
2%
Socker
3,2g
4%
Fiber
0,9g
Protein
15,05g
30%
Salt
2,32g
39%
Kolestrol
53mg
Kalium
197mg
10%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
8%
av RDI*
(158 kal)
8% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (12%)
 
Fett (50%)
 
Protein (38%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
158
Fett
8,75g
Kolh.
4,65g
Prot
15,05g
Det finns 158 kalorier i Hot Turkey Sausage (Smoked) (100 g).
Kalorifördelning: 50% fett, 12% kolh., 38% prot.

Relaterade typer av Korvar:

Lantfläskkorv
Kalkon Korv
Italiensk Korv
Kycklingkorv
Färsk Fläskkorv
Biffkorv
  Visa fler Korvar näringsinfo

Relaterade typer av Kalkon:

Kalkon (Delikatesskuret Grillspett)
Malen Kalkon
Delikatesskalkon eller Kycklingbröst
Kalkon
Kalkonbröst och Skinn
Kalkonbröst
  Visa fler Kalkon näringsinfo

Se även:

Joe & The Juice Turkey Sandwich
Nobles Turkey Breast
Dulano Turkey Sausage
Ingelsta Pulled Turkey
Dulano Turkey Strips
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Hemgården Värmlandskorv
Lithells Middagskorv
Scan Vegetarisk Chorizo
Garant Smal Chorizo
Garant Kebabstavar
MATRIKET Svensk Varmkorv


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.