Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
0,12 tsk
per portion
% RI*
Energi
3 kJ
0%
1 kcal
Fett
0,04g
0%
Mättat fett
0,007g
0%
Enkelomättat fett
0,006g
Fleromättat fett
0,018g
Kolhydrater
0,12g
0%
Socker
0,02g
0%
Fiber
0,1g
Protein
0,03g
0%
Salt
0g
0%
Kolestrol
0mg
Kalium
4mg
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
< 1%
av RDI*
(1 kal)
0% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (53%)
 
Fett (36%)
 
Protein (11%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
1
Fett
0,04g
Kolh.
0,12g
Prot
0,03g
Det finns 1 kalorier i Röd- eller Cayennepeppar (0,12 tsk).
Kalorifördelning: 36% fett, 53% kolh., 11% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 tsk 6
1 msk 17
100 g 318

Relaterade typer av Peppar:

Pepparsås eller Stark Sås
Svartpeppar
  Visa fler Peppar näringsinfo

Relaterade typer av Kryddningen:

Salt
Currypulver
Vitlökspulver
Chilipulver
  Visa fler Kryddningen näringsinfo

Se även:

Röd Thaicurry
Chokladöverdragen Vaniljglasspinne eller Sandwich
Fettsnål eller Fettfri Mozzarella
Röd Potatis (med Skal)
Vindruvor (Röd eller Grön, Europeisk Typ Sorter som Thompson Kärnfria)
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Santa Maria Kummin
Santa Maria Allroundkrydda
Rose Salladskyckling
Rose Hot Wings
Santa Maria Pommes Friteskrydda
HOOKED Toonish Skagen


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.