Matdatabas och kaloriräknare  

Oxfilé (Trimmad till 0,3 Cm Fett)

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1033 kJ
12%
247 kcal
Fett
18,16g
26%
Mättat fett
7,327g
37%
Enkelomättat fett
7,774g
Fleromättat fett
0,691g
Kolhydrater
0g
0%
Socker
0g
0%
Fiber
0g
Protein
19,61g
39%
Salt
0,12g
2%
Kolestrol
66mg
Kalium
302mg
15%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
12%
av RDI*
(247 kal)
12% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (68%)
 
Protein (32%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
247
Fett
18,16g
Kolh.
0g
Prot
19,61g
Det finns 247 kalorier i Oxfilé (Trimmad till 0,3 Cm Fett) (100 g).
Kalorifördelning: 68% fett, 0% kolh., 32% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
100 g 247
1 stek 405

Relaterade typer av Nötkött:

Mager Köttfärs
Biff
Köttfärs
Nötkött
Rostbiff
Hackad Biff
  Visa fler Nötkött näringsinfo

Se även:

Ländryggsbiff (Trimmad till 0,5 Cm Fett)
Nötköttbiff från Innerkjol (Trimmad till 0,5 Cm Fett)
T-Benstek (Trimmad till 0,5 Cm Fett)
Oxbringa (Platt Halva, Trimmad till 0,3 Cm Tjock, Tillagad, Bräserad)
Rostbiff (Trimmad till 0 Cm Fett, Kokt, Halstrad)
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Dafgårds Svinngod Pyttipanna
Köttkultur Wagyukorv
Foodbox Cabbage Casserole
Coop Fransyska
Burger King Whopper Patty
Scan Entrecotekorv


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.