Matdatabas och kaloriräknare  

Creamed Spinach (from Fresh)

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
310 kJ
4%
74 kcal
Fett
4,51g
6%
Mättat fett
1,194g
6%
Enkelomättat fett
1,816g
Fleromättat fett
1,237g
Kolhydrater
5,97g
2%
Socker
2,04g
2%
Fiber
1,5g
Protein
3,33g
7%
Salt
0,46g
8%
Kolestrol
3mg
Kalium
339mg
17%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
4%
av RDI*
(74 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (31%)
 
Fett (52%)
 
Protein (17%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
74
Fett
4,51g
Kolh.
5,97g
Prot
3,33g
Det finns 74 kalorier i Creamed Spinach (from Fresh) (100 g).
Kalorifördelning: 52% fett, 31% kolh., 17% prot.

Relaterade typer av Spenat:

Spenat
Kokt Spenat (Färsk)
Kokt Spenat (Fryst, Inget Fett Tillagt under Matlagningen)
Spenat (Avrunnen Fast, Konserverad)
Minispenat
Spenat (Hackad eller i Blad, Fryst)
  Visa fler Spenat näringsinfo

Relaterade typer av Grönsaker:

Sallad
Morötter
Röda Tomater
Svamp
Lökar
  Visa fler Grönsaker näringsinfo

Se även:

Vicks Lakrits Fresh
Vicks Honey Fresh
Rom
Olw Fresh Island Dippmix
Kania Creamy Spinach Soup
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Heinz Vegetable Soup
Felix Moroccan Grilled Cheese Bowl
Santa Maria Ingefära Malen
Garant Grillade Grönsaker
ICA Basic Hela Tomater
ICA Svenska Rotfrukter


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.