Matdatabas och kaloriräknare  

Fried Egg Sandwich

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
983 kJ
12%
235 kcal
Fett
8,93g
13%
Mättat fett
2,396g
12%
Enkelomättat fett
3,34g
Fleromättat fett
1,968g
Kolhydrater
27,27g
10%
Socker
2,68g
3%
Fiber
1,3g
Protein
10,45g
21%
Salt
1,14g
19%
Kolestrol
215mg
Kalium
122mg
6%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
12%
av RDI*
(235 kal)
12% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (47%)
 
Fett (35%)
 
Protein (18%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
235
Fett
8,93g
Kolh.
27,27g
Prot
10,45g
Det finns 235 kalorier i Fried Egg Sandwich (100 g).
Kalorifördelning: 35% fett, 47% kolh., 18% prot.

Relaterade typer av Smörgåsar:

Smörgås med Rostbiff
Ostsmörgås
Kycklingsmörgås med Smör
Ost och Skinksmörgås
Kalkonsmörgås med Smör
Smörgås med Jordnötssmör och Gelé
  Visa fler Smörgåsar näringsinfo

Se även:

Starkt Kryddat och Stekt Ägg
Kyckling- eller Kalkonsallad med Ägg
Chokladöverdragen Vaniljglasspinne eller Sandwich
Glass Sandwich
Club Sandwich
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Espresso House Frukostmacka Ost & Skinka (Rågbröd)
Espresso House Croissant Mozzarella & Tomat
Espresso House Varm Baguette Cheddar Philly Style
Max Crispy Chicken 'N' Bacon Sandwich
Mattes Bröd Smörgåskaka
Max Grand Chicken Parmesan Sandwich


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.