Matdatabas och kaloriräknare  

Fried Whole Wheat Puri or Poori Bread (Indian Puffed Bread)

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1238 kJ
15%
296 kcal
Fett
9,43g
13%
Mättat fett
1,422g
7%
Enkelomättat fett
3,771g
Fleromättat fett
3,584g
Kolhydrater
46,73g
18%
Socker
0,21g
0%
Fiber
4,7g
Protein
7,54g
15%
Salt
1,71g
29%
Kolestrol
0mg
Kalium
161mg
8%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
15%
av RDI*
(296 kal)
15% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (62%)
 
Fett (28%)
 
Protein (10%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
296
Fett
9,43g
Kolh.
46,73g
Prot
7,54g
Det finns 296 kalorier i Fried Whole Wheat Puri or Poori Bread (Indian Puffed Bread) (100 g).
Kalorifördelning: 28% fett, 62% kolh., 10% prot.

Relaterade typer av Tunnbröd:

Italiensk Tunnbrödfocaccia
Roti
Indiskt Naanbröd
  Visa fler Tunnbröd näringsinfo

Relaterade typer av Bröd:

Fullkornsbröd
Rågbröd
Surdegsbröd
Blandvetebröd
Vitt Bröd
Brödbulle
  Visa fler Bröd näringsinfo

Se även:

Santa Maria Whole Wheat Noodles
Estrella Indian Popcorn
Wasa Crisp’n Wheat
Slender Chef Indian Curry
Chop Chop Fried Rice
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Polarbröd Kebne Tunnbröd
Garant Orientaliskt Vetebröd
Liba Bröd Liba Råg
Mjälloms Sötpotatis Tunnbröd
Santa Maria Chapati
Orient Bröd Osötat Vetebröd


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.