Matdatabas och kaloriräknare  

Malt-O-Meal

Double Chocolate Brownie Crunch

Denna listning är arkiverad eftersom produkten eller livsmedlet är föråldrat eller inte längre tillgängligt. Se ett av de relaterade livsmedlen som länkats nedan om du vill ha ett aktuellt alternativ.
Näringsvärden
Portions storlek
1 cup (33 g)
per portion
% RI*
Energi
544 kJ
7%
130 kcal
Fett
1,50g
2%
Mättat fett
0,000g
0%
Transfett
0,000g
Kolhydrater
29,00g
11%
Socker
18,00g
20%
Fiber
1,0g
Protein
1,00g
2%
Salt
0,29g
5%
Kolestrol
0mg
Kalium
70mg
4%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 31 maj 18 07:51
6%
av RDI*
(130 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (87%)
 
Fett (10%)
 
Protein (3%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
130
Fett
1,5g
Kolh.
29g
Prot
1g
Det finns 130 kalorier i 1 cup (33 g).
Kalorifördelning: 10% fett, 87% kolh., 3% prot.

Fler produkter från Malt-O-Meal:

Friterad, Doppad i Frityrsmet Aubergine
Ris à la Malta
Ostburgare med Tomat och/ eller Ketchup i Bröd
Ostburgare med 113,4G Kött i Bröd
Tonfisk i Vatten (Konserverad)
  Visa fler

Andra typer av Spannmål:

Rostade Risflingor (Berikade)
Cornflakes
Flingor av Vetekli
Flingor
Strimlade Veteflingor (För-Sockrade)
  Visa fler Spannmål näringsinfo
Matsökning

Nyligen äten mat:

Garant Fiberhavregryn Eko
Bonduelle Pépites av Kikärtor och Majs
Kellogg's All Bran Natural
Saltå Kvarn Kruskakli
AXA Havregott Blåbär
AXA Havrflakes Raspberry & Quinoa


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.