Näringsvärden
Portions storlek
100мл (100 ml)
per portion
% RI*
Energi
335 kJ
4%
80 kcal
Fett
0,00g
0%
Mättat fett
-
Kolhydrater
1,80g
1%
Socker
-
Protein
0,00g
0%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 21 okt 23 04:30
4%
av RDI*
(80 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (100%)
 
Fett (0%)
 
Protein (0%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
80
Fett
0g
Kolh.
1,8g
Prot
0g
Det finns 80 kalorier i 100мл (100 ml).
Kalorifördelning: 0% fett, 100% kolh., 0% prot.

Fler produkter från Вина и Воды Абхазии:

Kyckling eller Kalkon och Grönsaker i Sojabaserad Sås (Inklusive Morötter, Broccoli, och/ eller Mörk-Gröna Bladgrönsaker, Ingen Potatis, Blandning)
Hamburgare med Majonnäs eller Salladsdressing och Tomater i Bröd
Mjölk 2% Fett
Tonfisk i Olja (på Burk)
Enchiladas med Kyckling och Ost i Tomatbaserad Sås

Andra typer av Rött Vin:

Rött Bordsvin
Pinot Gris (Grigio) Vin
Pinot Noir Vin
Zinfandel Vin
Cabernet Sauvignon Vin
Chianti
  Visa fler Rött Vin näringsinfo

Andra typer av Alkohol:

Öl
Whisky
Lättöl
Margarita
Vodka
Bordsvin
  Visa fler Alkohol näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Jägermeister Jägermeister
Baileys Baileys
Falcon Folköl 2,8%
Somersby Somersby Cider
Tuborg Folköl 3,5%
Spendrups Folköl 3,5%


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.