Scallop and Chardonnay Pasta Sauce
Förberedelsetid: 15 min
Tillagningstid: 10 min
Typ av måltid:
såser och smaktillsatser
övriga
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
av medlem: phentanil
Scallop and Chardonnay Pasta Sauce
A quick and delicious scallop sauce for fresh pasta.
Ingredienser
Anvisningar
- Saute onions and garlic in butter until start to brown.
- Add wine and simmer for 2 minutes.
- Add scallops, corn starch and seasoning and simmer until it starts to thicken.
- Toss with fresh pasta and serve.
21 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
såser och smaktillsatser
övriga
Senaste recept
Söt, len och läcker.
|
Mjuk, fuktig och läcker.
|
Söt, mjuk och läcker dessert eller mellanmål.
|
Det här receptet är hälsosamt, enkelt och gott.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 92 kalorier i en portion av Scallop and Chardonnay Pasta Sauce.
|
|
Kalorifördelning: 64% fett, 13% kolh., 23% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
386 kJ
5%
92 kcal
Fett
6,02g
9%
Mättat fett
3,65g
18%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
1,494g
Fleromättat fett
0,223g
Kolhydrater
2,7g
1%
Socker
1,09g
1%
Fiber
0,1g
Protein
4,97g
10%
Salt
0,57g
9%
Kolestrol
24mg
Kalium
17mg
1%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (13%)
Fett (64%)
Protein (23%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|