Förberedelsetid: 15 min
Tillagningstid: 20 min
Typ av måltid:
varmrätter
snacks
frukost
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
Veggie egg cups for breakfast.
Ingredienser
Anvisningar
- Sauté onion and zucchini in olive oil for about 3 minutes. Add in spinach and cook until just wilted.
- Beat eggs with a couple tablespoons of water.
- Spray a muffin tin with non-stick cooking spray. Divide veggie mixture among 6 cups. Evenly pour eggs into 6 cups.
- Bake at 350 °F (175 °C) for 25 minutes or until set.
115 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
Recensioner
Makes too many muffins because it's eggs doesn't keep well. Also, crunchy on the outside and soft on the inside.
14 nov 19 av medlem: KSPerry
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
varmrätter
snacks
frukost
Senaste recept
Läckert, mjölfritt och serveras bäst med iskall vispad eller vaniljglass.
|
Läckert recept med enkla steg.
|
Salt, mjukt och gott.
|
Snabb och enkel grönsakssallad gjord på färska grönsaker.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 173 kalorier i en portion av Egg Muffins.
|
|
Kalorifördelning: 60% fett, 10% kolh., 30% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
722 kJ
9%
173 kcal
Fett
11,63g
17%
Mättat fett
3,234g
16%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
5,105g
Fleromättat fett
1,223g
Kolhydrater
4,12g
2%
Socker
1,58g
2%
Fiber
1g
Protein
13,07g
26%
Salt
0,40g
7%
Kolestrol
370mg
Kalium
92mg
5%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (10%)
Fett (60%)
Protein (30%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|