Spicy Bean & Vegetable Stew
Förberedelsetid: 30 min
Tillagningstid: 4 tim 30 min
Typ av måltid:
varmrätter
lunch
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
av medlem: Darkazana
Spicy Bean & Vegetable Stew
Tasty vegan stew of vegetables and pulses cooked in the slow cooker.
Ingredienser
Anvisningar
- Chop all vegetables and place in pre-heated slow cooker.
- Add tomatoes, butter beans, spices and a bay leaf.
- Add 600 ml of boiling water.
- Cook on high for 1 hour then turn down to low for a further three hours.
- When vegetables are cooked, add 2 tsp water to cornflour and mix, add to the vegetables and allow another 30 minutes cooking.
- Serve with crusty bread.
55 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
Recensioner
This was delicious despite not having the butternut squash; nor thickening with cornflour. I found there was still one serving left over. Definitely one to make again.
19 mar 16 av medlem: Cryptobrit
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
varmrätter
lunch
Senaste recept
Hälsosamt, lite sött och gott.
|
Hälsosamt och gott recept, passar till frukost eller som mellanmål.
|
Det här receptet är hälsosamt, enkelt och gott.
|
Supergoda och mättande pannkakor till frukost.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 360 kalorier i en portion av Spicy Bean & Vegetable Stew.
|
|
Kalorifördelning: 4% fett, 79% kolh., 17% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
1506 kJ
18%
360 kcal
Fett
1,76g
3%
Mättat fett
0,379g
2%
Enkelomättat fett
0,102g
Fleromättat fett
0,365g
Kolhydrater
72,74g
28%
Socker
20,9g
23%
Fiber
17,5g
Protein
15,92g
32%
Salt
0,74g
12%
Kolestrol
0mg
Kalium
926mg
46%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (79%)
Fett (4%)
Protein (17%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|