Förberedelsetid: 15 min
Tillagningstid: 55 min
Typ av måltid:
bröd och bakverk
lunch
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
A grain free banana bread good for Paleo and low-carb diets.
Ingredienser
Anvisningar
- Mash bananas.
- Pulse bananas, eggs, vanilla and oil in food processor.
- Pulse in almond flour, salt and soda (make sure it has a thick but moist consistency, not runny or dry).
- Scoop batter into greased loaf pan.
- Bake at 350 °F (175 °C) for 50-60 minutes.
- Remove from oven and cool.
- Serve with butter.
34 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
Recensioner
I added pecans and crasins, yummy. I gave it a 4 because it was really good when still warm from the oven (5), after it cooled I thought it
needed to be a little more sweet. I would make sure bananas are really ripe to get max sweetness the next time I make this. I will make it again
12 jul 16 av medlem: cathy dm
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
bröd och bakverk
lunch
Senaste recept
Knasigt på utsidan och superfukt på insidan, perfekt att kombinera med kaffe eller te.
|
Söt, len och läcker.
|
Mjuk, fuktig och läcker.
|
Hälsosamt och lågt sockerbakat mellanmål.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 244 kalorier i en portion av Grain Free Banana Bread.
|
|
Kalorifördelning: 66% fett, 22% kolh., 12% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
1021 kJ
12%
244 kcal
Fett
18,89g
27%
Mättat fett
5,781g
29%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
0,98g
Fleromättat fett
0,255g
Kolhydrater
14,21g
5%
Socker
5,79g
6%
Fiber
3,6g
Protein
7,84g
16%
Salt
0,72g
12%
Kolestrol
70mg
Kalium
159mg
8%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (22%)
Fett (66%)
Protein (12%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|