Förberedelsetid: 15 min
Tillagningstid: 3 tim 30 min
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
A low fat, low salt and high fiber soup.
Ingredienser
Anvisningar
- Cook chicken until done in pan - discard any fat and chicken juice - cut up in bite size pieces - place in large soup pot.
- Cut up all vegetables in bite size pieces and add to soup pot.
- Add stock and water.
- Cook on high until boiled.
- Simmer for another 2-3 hours or until vegetables are done.
- Serve.
43 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
soppor
Senaste recept
En enkel, utsökt och fiberrik frukost.
|
Salt, mjukt och gott.
|
Läckert, hälsosamt och superfuktigt.
|
Knasigt på utsidan och superfukt på insidan, perfekt att kombinera med kaffe eller te.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 247 kalorier i en portion av Chicken Vegetable Soup.
|
|
Kalorifördelning: 9% fett, 31% kolh., 60% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
1035 kJ
12%
247 kcal
Fett
2,6g
4%
Mättat fett
0,612g
3%
Transfett
0,035g
Enkelomättat fett
0,543g
Fleromättat fett
0,77g
Kolhydrater
19,74g
8%
Socker
6,1g
7%
Fiber
6,2g
Protein
37,83g
76%
Salt
1,37g
23%
Kolestrol
81mg
Kalium
1314mg
66%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (31%)
Fett (9%)
Protein (60%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|