Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
8 portion (er)
Förberedelsetid:
10 min
Tillagningstid:
15 min
Typ av måltid:
aptitretare
smårätter
såser och smaktillsatser
Betyg:
Average FatSecret member ranking Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: sophieb46

Beetroot & Carrot Dip

Vibrant and tasty dip.

Ingredienser

Anvisningar

  1. Chop the carrot and beetroot into small equal size peices and steam for about 15-20 minutes until cooked. Drain and leave to cool.
  2. Once the vegetables are cool add to a food processor with all the other ingredients and blend until smooth.
  3. Adjust salt and pepper seasoning to taste.
  4. Lovely with crudites or flat breads or used as a sauce in sandwiches.
  5. Note: You can use a purple carrot to preserve the bright pink colour.
32 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
 


     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

aptitretare smårätter såser och smaktillsatser

Senaste recept

av medlem: TanjaGotke
Läckert, hälsosamt och superfuktigt.
av medlem: gullan93
Det här receptet är hälsosamt, enkelt och gott.
av medlem: Josiec04
Ett hälsosamt och gott recept med bara 3 ingredienser.
av medlem: kancii
Läckert recept med enkla steg.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 36 kalorier i en portion av Beetroot & Carrot Dip.
Kalorifördelning: 43% fett, 43% kolh., 14% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
150 kJ
2%
36 kcal
Fett
1,87g
3%
Mättat fett
0,482g
2%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
1,039g
Fleromättat fett
0,268g
Kolhydrater
4,17g
2%
Socker
2,13g
2%
Fiber
0,9g
Protein
1,39g
3%
Salt
0,82g
14%
Kolestrol
2mg
Kalium
84mg
4%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
av RDI*
(36 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (43%)
 
Fett (43%)
 
Protein (14%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.