Typ av måltid:
såser och smaktillsatser
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
A spicy Mexican rub great on grilled chicken, steak or tofu.
Ingredienser
Anvisningar
- Combine chili powder, lime juice, oil, cumin, onion powder, garlic powder, salt and pepper in a small bowl.
- Tip: make ahead and refrigerate for up to 3 days.
- Note: the chili powder should be preferably made with New Mexico or ancho chiles. Mildly spicy dried chiles, such as ancho or New Mexico, add moderate heat and rich flavor to Mexican sauces like mole. Chili powder made from these chiles has more flavor than American-style blends. Look for it in the specialty-spice or Hispanic Foods section of large supermarkets.
386 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
såser och smaktillsatser
Senaste recept
Söt, mjuk och läcker dessert eller mellanmål.
|
Knasigt på utsidan och superfukt på insidan, perfekt att kombinera med kaffe eller te.
|
Ett hälsosamt och gott recept med bara 3 ingredienser.
|
Hälsosamt, gott och gott att rosta.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 43 kalorier i en portion av Adobo Rub.
|
|
Kalorifördelning: 93% fett, 7% kolh., 1% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
179 kJ
2%
43 kcal
Fett
4,69g
7%
Mättat fett
0,67g
3%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
3,337g
Fleromättat fett
0,674g
Kolhydrater
0,78g
0%
Socker
0,21g
0%
Fiber
0,1g
Protein
0,07g
0%
Salt
1,04g
17%
Kolestrol
0mg
Kalium
10mg
0%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (6%)
Fett (93%)
Protein (1%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|