Typ av måltid:
varmrätter
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
Cream cheese and sausage stuffed hot peppers.
Ingredienser
Anvisningar
- Split peppers down the middle and remove the seeds, do not cut through both sides. You may consider steaming peppers for 10 minutes.
- Cook over medium heat both sausages with onions until brown.
- Mix cream cheese and 3/4 of the cheddar cheese into sausage mixture.
- Place peppers in baking pan. Stuff peppers with the sausage mixture.
- Pour tomato sauce over peppers.
- Bake at 325 °F (160 °C) for 30 minutes.
- Sprinkle rest of cheese on peppers and then bake for additional 10 minutes.
- Serve with sour cream if desired.
49 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
Recensioner
If you ensure that you are using a no sugar added tomato sauce, and cut down on the sausages. One serving of sausage a day would be ideal. Use low fat or 2 percent cheese and it would fit into the SBD phase 1.
30 apr 09 av medlem: ItsnotaSECRET
|
Low carb, could make lower points using less sausage and fat free cream cheese
19 feb 09 av medlem: NancyJohnson
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
varmrätter
Senaste recept
Hälsosamt, lite sött och gott.
|
Salt, mjukt och gott.
|
Hälsosamt och lågt sockerbakat mellanmål.
|
Snabb och enkel grönsakssallad gjord på färska grönsaker.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 736 kalorier i en portion av Mexican Stuffed Peppers.
|
|
Kalorifördelning: 75% fett, 5% kolh., 20% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
3078 kJ
37%
736 kcal
Fett
61,1g
87%
Mättat fett
28,385g
142%
Transfett
0,12g
Enkelomättat fett
23,989g
Fleromättat fett
5,024g
Kolhydrater
9,54g
4%
Socker
3,41g
4%
Fiber
3g
Protein
36,59g
73%
Salt
3,55g
59%
Kolestrol
166mg
Kalium
743mg
37%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (5%)
Fett (75%)
Protein (20%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|