Förberedelsetid: 10 min
Tillagningstid: 15 min
Typ av måltid:
bröd och bakverk
snacks
frukost
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
Low carb breakfast muffins with egg, bacon and veggies. Yum.
Ingredienser
Anvisningar
- Butter 4 holes in muffin tin, place one slice of bacon in each and place in the oven for 5-10 minutes at 180 °C.
- While the bacon is cooking chop the onion and mushroom and fry in a bit of butter.
- Mix the eggs in a separate bowl, add some salt and pepper.
- Remove the bacon from the oven and divide the onion and mushroom mix between the 4. Place 2 cherry tomatoes on each and sprinkle with cheese.
- Return to the oven for 10-15 minutes until cooked.
281 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
bröd och bakverk
snacks
frukost
Senaste recept
Läckert, hälsosamt och superfuktigt.
|
Läckert, rikt på protein och fiberrecept.
|
Det här receptet är hälsosamt, enkelt och gott.
|
Läckert recept med enkla steg.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 133 kalorier i en portion av Breakfast Muffins.
|
|
Kalorifördelning: 60% fett, 10% kolh., 30% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
558 kJ
7%
133 kcal
Fett
8,89g
13%
Mättat fett
3,552g
18%
Enkelomättat fett
3,266g
Fleromättat fett
0,977g
Kolhydrater
3,3g
1%
Socker
1,94g
2%
Fiber
0,7g
Protein
10,02g
20%
Salt
0,56g
9%
Kolestrol
197mg
Kalium
163mg
8%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (10%)
Fett (60%)
Protein (30%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|