Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
4 portion (er)
Förberedelsetid:
5 min
Tillagningstid:
30 min
Typ av måltid:
varmrätter
frukost
lunch
Betyg:
Average FatSecret member ranking Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: cbella

Artichoke-Scrambled Eggs Benedict

Roasted artichoke bottoms stand in for English muffins in this quick yet elegant low carb dish.

Ingredienser

Anvisningar

  1. Pre-heat oven to 425° F (210° C).
  2. Toss artichoke bottoms with 2 teaspoons oil and 2 teaspoons oregano. Place them top-side down on half of a large baking sheet. Spread pancetta in an even layer on the other half. Roast until the artichokes are just beginning to brown and the pancetta is crispy, 12 to 14 minutes.
  3. Meanwhile, whisk mayonnaise, yogurt, lemon juice and water in a small bowl until smooth. Beat eggs and egg whites in a large bowl.
  4. Heat the remaining 2 teaspoons oil in a large non-stick skillet over medium-high heat. Add the eggs and cook, folding and stirring frequently with a heatproof rubber spatula until almost set, about 2 minutes. Remove from the heat and fold in cream cheese, the remaining 1 teaspoon oregano and salt.
  5. To serve, divide the artichoke bottoms among 4 plates. Top each artichoke with equal portions scrambled egg, crispy pancetta and creamy lemon sauce. Garnish with oregano sprigs, if desired.
  6. Note: a shopping tip, artichoke bottoms can be purchased in 14 oz cans found near other canned vegetables. If unavailable, substitute two 14 oz cans rinsed and halved artichoke hearts.
276 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
 

Recensioner 
Must try
user vote
26 mar 19 av medlem: bonspeed
Wonderful dish - thanks for submitting. Made it for breakfast on my wife's birthday, and she loved it. It will definitely be a repeat meal for us.
user vote
21 sep 13 av medlem: jwill77nc2

     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

varmrätter frukost lunch

Senaste recept

av medlem: Twinstwicemom
Snabb och enkel grönsakssallad gjord på färska grönsaker.
av medlem: maria.princis
Mjuk, fuktig och läcker.
av medlem: elizasrt8
Supergoda och mättande pannkakor till frukost.
av medlem: gullan93
Det här receptet är hälsosamt, enkelt och gott.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 308 kalorier i en portion av Artichoke-Scrambled Eggs Benedict.
Kalorifördelning: 57% fett, 17% kolh., 26% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
1288 kJ
15%
308 kcal
Fett
18,98g
27%
Mättat fett
5,224g
26%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
6,149g
Fleromättat fett
2,036g
Kolhydrater
13,04g
5%
Socker
3,92g
4%
Fiber
5,3g
Protein
19,76g
40%
Salt
2,69g
45%
Kolestrol
338mg
Kalium
187mg
9%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
15%
av RDI*
(308 kal)
15% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (17%)
 
Fett (57%)
 
Protein (26%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.