Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
50 portion (er)
Förberedelsetid:
2 min
Tillagningstid:
30 min
Typ av måltid:
bröd och bakverk
snacks
frukost
Betyg:
Average FatSecret member ranking Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: mvania

Biscoito de Polvilho Azedo

Delicioso biscoitos.

Ingredienser

Anvisningar

  1. Em uma vasilha misture o polvilho, a água fervente e ao oléo, misture bem e acrescente o sal a gosto, somente por ultimo os ovos um de cada vez.
  2. Deixe a massa na consistência que dê para enrolar. coloque em uma saco e faça argolas ou bolinhas.
  3. E coloquei para assar em forno pré aquecido (não precisa untar).
102 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
 

Recensioner 
A pessoa fala que vai água fervendo na descricao, mas nos ingredientes nao consta a quantidade. Obrigada
user vote
06 dec 18 av medlem: Lucilacamargo

     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

bröd och bakverk snacks frukost

Senaste recept

av medlem: elizasrt8
Supergoda och mättande pannkakor till frukost.
av medlem: Josiec04
Ett hälsosamt och gott recept med bara 3 ingredienser.
av medlem: co-fie
Enkelt, gott och perfekt att kombinera med kaffe till frukost.
av medlem: mysundberg
Salt, mjukt och gott.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 100 kalorier i en portion av Biscoito de Polvilho Azedo.
Kalorifördelning: 62% fett, 36% kolh., 2% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
417 kJ
5%
100 kcal
Fett
6,98g
10%
Mättat fett
0,962g
5%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
2,375g
Fleromättat fett
3,279g
Kolhydrater
9,03g
3%
Socker
0,03g
0%
Fiber
0g
Protein
0,55g
1%
Salt
0,36g
6%
Kolestrol
19mg
Kalium
6mg
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
av RDI*
(100 kal)
5% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (36%)
 
Fett (62%)
 
Protein (2%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.