Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
3 portion (er)
Förberedelsetid:
15 min
Typ av måltid:
smårätter
sallader och salladsdressing
Betyg:
Average FatSecret member ranking Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: tuchler814

Light Cucumber Salad

A delicious, healthy, refreshing summer dish.

Ingredienser

Anvisningar

  1. Chop dill, cucumber, and onions.
  2. Mix everything in a bowl.
  3. Note: Best when cucumbers are cold. Remove seeds if desired.
674 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
 

Recensioner 
WW = 1 point per serving
user vote
12 feb 14 av medlem: ROZENCRANTZ
very refreshing and low cal
user vote
19 aug 11 av medlem: Tammyroo
Yes this a good weight watchers recipe.
user vote
18 apr 11 av medlem: Martha64
Nice refreshing salad that works with the Ancient European diet
user vote
26 maj 10 av medlem: Runesinger

     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

smårätter sallader och salladsdressing

Senaste recept

av medlem: Josiec04
Ett hälsosamt och gott recept med bara 3 ingredienser.
av medlem: maria.princis
Mjuk, fuktig och läcker.
av medlem: Elisabeth Lidberg56
Hälsosamt och lågt sockerbakat mellanmål.
Söt, mjuk och läcker dessert eller mellanmål.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 25 kalorier i en portion av Light Cucumber Salad.
Kalorifördelning: 10% fett, 72% kolh., 18% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
103 kJ
1%
25 kcal
Fett
0,26g
0%
Mättat fett
0,021g
0%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
0,005g
Fleromättat fett
0,005g
Kolhydrater
4,17g
2%
Socker
2,66g
3%
Fiber
1,2g
Protein
1,02g
2%
Salt
0,14g
2%
Kolestrol
0mg
Kalium
228mg
11%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
1%
av RDI*
(25 kal)
1% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (72%)
 
Fett (10%)
 
Protein (18%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.