Typ av måltid:
smårätter
lunch
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
Kale and Turkey Bacon Gratin
Nutritious, delicious and hearty gratin that can also be made vegetarian without turkey bacon added.
Ingredienser
Anvisningar
- Heat oven to broil.
- In a deep oven-proof skillet, bring a few inches of water to a boil. Add kale and cook over medium-high heat until tender, about 6 minutes. Drain and pat dry.
- Wipe the skillet dry and return to medium-high heat. Add bacon and cook until crispy, 4-5 minutes. Transfer bacon to a plate.
- Add onion and garlic to the pan, reduce heat to medium, and cook, stirring, until onion is softened, about 7 minutes.
- Return bacon to the pan and add half-and-half. Bring to a simmer and cook until slightly reduced, about 5 minutes.
- Season with pepper to taste. Add kale and stir to combine.
- Sprinkle evenly with cheese. Broil for 2 to 3 minutes, or until cheese is lightly browned.
16 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
smårätter
lunch
Senaste recept
Hälsosamt, fuktigt och så välsmakande mellanmål eller efterrätt.
|
Söt, mjuk och läcker dessert eller mellanmål.
|
Söt, len och läcker.
|
Supergoda och mättande pannkakor till frukost.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 166 kalorier i en portion av Kale and Turkey Bacon Gratin.
|
|
Kalorifördelning: 31% fett, 44% kolh., 25% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
692 kJ
8%
166 kcal
Fett
6,16g
9%
Mättat fett
2,342g
12%
Enkelomättat fett
1,863g
Fleromättat fett
1,298g
Kolhydrater
19,8g
8%
Socker
2,34g
3%
Fiber
3,1g
Protein
11,24g
22%
Salt
1,10g
18%
Kolestrol
17mg
Kalium
777mg
39%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (44%)
Fett (31%)
Protein (25%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|