Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
4 portion (er)
Förberedelsetid:
10 min
Tillagningstid:
15 min
Typ av måltid:
smårätter
sallader och salladsdressing
Betyg:
Average FatSecret member ranking Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: anai-prins

Champiñones al Vapor

Champiñones al vapor con lechuga y espinaca.

Ingredienser

Anvisningar

  1. Se pican los champiñones en cubos o rebanadas, la lechuga y la espinaca se cortan en julianas no muy delgadas.
  2. En una sartén de teflón con tapa, se colocan todas las verduras picadas y se tapa para dejarse cocer al vapor de 15 a 20 min.
  3. Servir caliente, se puede acompañar con limón, sal y salsa o chile en polvo.
94 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
 

Recensioner 
Mmmm suena muy rico, probare hacerla esta semana!
user vote
24 jul 14 av medlem: antihoney

     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

smårätter sallader och salladsdressing

Senaste recept

av medlem: TanjaGotke
Läckert, hälsosamt och superfuktigt.
av medlem: wellnessbystephy
Hälsosamt, fuktigt och så välsmakande mellanmål eller efterrätt.
av medlem: Sunirose
Hälsosamt och gott recept, passar till frukost eller som mellanmål.
av medlem: mirandavallgren
Söt, len och läcker.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 12 kalorier i en portion av Champiñones al Vapor.
Kalorifördelning: 10% fett, 51% kolh., 39% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
48 kJ
1%
12 kcal
Fett
0,17g
0%
Mättat fett
0,025g
0%
Enkelomättat fett
0,002g
Fleromättat fett
0,08g
Kolhydrater
1,86g
1%
Socker
0,88g
1%
Fiber
0,7g
Protein
1,43g
3%
Salt
0,02g
0%
Kolestrol
0mg
Kalium
174mg
9%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
1%
av RDI*
(12 kal)
1% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (51%)
 
Fett (10%)
 
Protein (39%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.