Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
10 portion (er)
Förberedelsetid:
1 h
Tillagningstid:
20 min
Typ av måltid:
lunch
snacks
varmrätter
Betyg:
Average FatSecret member ranking Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: ydnes

Souflê de Beterraba

Cor perfeita e muita vitamina.

Ingredienser

Anvisningar

  1. Misture o amido de milho com o leite e leve ao fogo mexendo sempre até engrossar.
  2. Coloque no liquidificador junto com a beterraba, o queijo minas e as gemas dos ovos. Bata bem e tempere com sal, se necessários os ovos.
  3. Em seguida, passe para uma tigela. Bata as claras em neve, junte-as delicadamente à mistura e leve para um refratário. Salpique o queijo ralado por cima e deixe no forno por 20 minutos ou até dourar. Sirva quente.
52 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
 


     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

lunch snacks varmrätter

Senaste recept

av medlem: mirandavallgren
Söt, len och läcker.
av medlem: Josiec04
Ett hälsosamt och gott recept med bara 3 ingredienser.
av medlem: carinapepsi
Knasigt på utsidan och superfukt på insidan, perfekt att kombinera med kaffe eller te.
av medlem: jeppuraj
Läckert, rikt på protein och fiberrecept.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 87 kalorier i en portion av Souflê de Beterraba.
Kalorifördelning: 52% fett, 24% kolh., 25% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
362 kJ
4%
87 kcal
Fett
5,08g
7%
Mättat fett
2,794g
14%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
1,539g
Fleromättat fett
0,317g
Kolhydrater
5,24g
2%
Socker
2,02g
2%
Fiber
0,3g
Protein
5,47g
11%
Salt
0,74g
12%
Kolestrol
31mg
Kalium
61mg
3%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
av RDI*
(87 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (23%)
 
Fett (52%)
 
Protein (25%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.