Förberedelsetid: 10 min
Tillagningstid: 10 min
Typ av måltid:
smårätter
sallader och salladsdressing
lunch
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
Classic egg salad, but with no guilt. Made with avocado, replacing the mayonnaise.
Ingredienser
Anvisningar
- Boil and peel eggs. Mash in a bowl.
- Scoop out avocado and add to eggs. Add remaining ingredients.
- Mash, stir and mix all together.
- Note: serve on bread, with your favorite salad, in a wrap or with ham.
233 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Recensioner
|
I just put all the ingredients together. I did not have any onions, so I used onion powder(to taste), and ground mustard instead of dijon. It was tasting pretty good, but I refridgerated it for later for all the seasonings to mix together.
10 mar 13 av medlem: Pam Gorman
|
Great tasting! We spread the egg salad on low-carb, high-fiber wraps with lettuce. It made a wonderful meal.
09 mar 13 av medlem: jwill77nc2
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
smårätter
sallader och salladsdressing
lunch
Senaste recept
En enkel, utsökt och fiberrik frukost.
|
Läckert, mjölfritt och serveras bäst med iskall vispad eller vaniljglass.
|
Mjuk, fuktig och läcker.
|
Hälsosamt, fuktigt och så välsmakande mellanmål eller efterrätt.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Det finns 337 kalorier i en portion av Avocado Egg Salad.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorifördelning: 66% fett, 16% kolh., 17% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
1410 kJ
17%
337 kcal
Fett
25,56g
37%
Mättat fett
5,424g
27%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
14,062g
Fleromättat fett
3,299g
Kolhydrater
14,2g
5%
Socker
3,66g
4%
Fiber
7,5g
Protein
15,2g
30%
Salt
0,80g
13%
Kolestrol
424mg
Kalium
624mg
31%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (17%)
Fett (66%)
Protein (17%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|