Förberedelsetid: 10 min
Tillagningstid: 15 min
Typ av måltid:
smårätter
bröd och bakverk
snacks
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
A soft fluffy bread perfect for gluten allergies.
Ingredienser
Anvisningar
- Separate eggs. Egg whites in one bowl, egg yolks in another bowl.
- Add cream of tartar to egg whites and whip until stiff. You should be able to hold the bowl upside down over your head for 10 seconds.
- Add the cream cheese to the egg yolks, you can use any flavour you like. Mix properly.
- Slowly fold the egg yolk mixture into the egg whites. Make sure you don't release too much air out of the egg whites.
- Spoon onto a greased baking plate into the size desired.
- Put the baking plate into a preheated 150 °C oven for approximately 15 minutes or until the bread is a golden brown colour.
- Leave to cool down and store in an air tight container.
277 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
smårätter
bröd och bakverk
snacks
Senaste recept
Mjuk, fuktig och läcker.
|
Söt, mjuk och läcker dessert eller mellanmål.
|
Hälsosamt, gott och gott att rosta.
|
Söt, len och läcker.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 33 kalorier i en portion av Cloud Bread.
|
|
Kalorifördelning: 63% fett, 8% kolh., 29% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
139 kJ
2%
33 kcal
Fett
2,28g
3%
Mättat fett
0,964g
5%
Enkelomättat fett
0,795g
Fleromättat fett
0,233g
Kolhydrater
0,62g
0%
Socker
0,12g
0%
Fiber
0g
Protein
2,36g
5%
Salt
0,08g
1%
Kolestrol
66mg
Kalium
77mg
4%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (8%)
Fett (63%)
Protein (29%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|