Förberedelsetid: 10 min
Tillagningstid: 10 min
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
プチトマトと粉チーズ。
Ingredienser
Anvisningar
- 豆腐はキッチンペーパーで包んで耐熱容器にのせ、1分加熱し水切りして、
2㎝弱くらいの角切りにし、ゴマ油大1/2と塩を混ぜておく。
アボガドも同じくらいの大きさにし、ゴマ油大1/2と塩を混ぜておく。
- 卵は割りほぐし、塩胡椒少々、豆乳大1にんにくを混ぜておく。
- フライパン(または小さめフライパン)をよく熱し、
オリーブオイルを入れ、全体に馴染ませたら、火を弱めにして、
卵の3/4量を入れ、箸て優しくふんわりかき混ぜ、
その上に豆腐とアボガドをのせ、残りの卵をかけ、
蓋をして2分くらい蒸し焼きにする。
- 卵に火が通り過ぎないうちに火からおろし、
蓋をしたまま少しおき、好みの卵の状態になったら、
粗びき黒胡椒をたっぷりめにかけ、あればハーブを散らして出来上がりです。
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
smårätter
Senaste recept
Hälsosamt och lågt sockerbakat mellanmål.
|
Salt, mjukt och gott.
|
Enkelt, gott och perfekt att kombinera med kaffe till frukost.
|
Hälsosamt, fuktigt och så välsmakande mellanmål eller efterrätt.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 182 kalorier i en portion av 豆腐とアボカド のオープンオムレツ.
|
|
Kalorifördelning: 73% fett, 10% kolh., 18% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
759 kJ
9%
182 kcal
Fett
14,98g
21%
Mättat fett
2,668g
13%
Enkelomättat fett
7,505g
Fleromättat fett
2,878g
Kolhydrater
4,4g
2%
Socker
1,25g
1%
Fiber
1,8g
Protein
8,14g
16%
Salt
0,36g
6%
Kolestrol
165mg
Kalium
189mg
9%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (9%)
Fett (73%)
Protein (18%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|