Typ av måltid:
varmrätter
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
Using low-fat mozzarella and ricotta cheese, this tastes wonderful.
Ingredienser
Anvisningar
- Cook lasagna noodles as directed on package.
- Brown turkey in olive oil with onions and garlic.
- Add entire can of diced tomatoes, juice and all. (You can use the ones that come with basil and oregano). Let it simmer until most of the liquid evaporates.
- Mix 1 cup of the mozzarella into the ricotta.
- Put a few spoonfuls of the meat mixture in the bottom of a baking dish, then put noodles on top of it.
- Top those with half of the cheese mixture. Repeat, and top with remaining cup of mozzarella cheese.
- Cover with foil and bake at 350° F (175° C) for 30-35 minutes. Remove foil for last 5 minutes or until bubbly and lightly browned.
121 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
Recensioner
I usually add a 10 oz package of thawed and drained frozen chopped spinach. The only way I could get the family to eat their veggies. Even shredded zuchini.
04 feb 11 av medlem: bbell
|
i will definitely try this!! Sounds very yummy!
05 mar 08 av medlem: TEmsoff
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
varmrätter
Senaste recept
Snabb och enkel grönsakssallad gjord på färska grönsaker.
|
Det här receptet är hälsosamt, enkelt och gott.
|
Hälsosamt, fuktigt och så välsmakande mellanmål eller efterrätt.
|
Läckert, mjölfritt och serveras bäst med iskall vispad eller vaniljglass.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 282 kalorier i en portion av Turkey Lasagna.
|
|
Kalorifördelning: 29% fett, 37% kolh., 35% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
1180 kJ
14%
282 kcal
Fett
9,12g
13%
Mättat fett
3,521g
18%
Transfett
0,124g
Enkelomättat fett
3,502g
Fleromättat fett
1,342g
Kolhydrater
26,15g
10%
Socker
1,31g
1%
Fiber
0,7g
Protein
24,66g
49%
Salt
0,74g
12%
Kolestrol
54mg
Kalium
296mg
15%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (36%)
Fett (29%)
Protein (35%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|