Förberedelsetid: 5 min
Tillagningstid: 20 min
Typ av måltid:
varmrätter
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
av medlem: Mandy27Sue
Seared Rosemary Beef Tenderloin
Serve these tasty beef medallions with crusty French bread to sop up every drop of the rosemary sauce.
Ingredienser
Anvisningar
- Sprinkle steaks with salt and pepper.
- Heat oil in a large non-stick skillet over medium-high heat.
- Add steaks; cook 8 minutes, turning every 2 minutes. Transfer beef to a serving platter; cover and keep warm.
- Reduce heat to medium-low; add rosemary, shallot and garlic to pan. Cook, stirring constantly, 30 seconds.
- Add wine and broth; bring to a boil over high heat. Cook, stirring often, 10 minutes or until reduced to 1⁄3 cup.
- Remove from heat; stir in butter.
277 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
Recensioner
I like the strong flavor of rosemary, and also a fan of tenderloin when it is NOT wrapped in bacon. This is a great combo of flavors and I look forward to preparing this dish.
27 jul 13 av medlem: utsnoshark
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
varmrätter
Senaste recept
Läckert, hälsosamt och superfuktigt.
|
Söt, len och läcker.
|
Snabb och enkel grönsakssallad gjord på färska grönsaker.
|
Mjuk, fuktig och läcker.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 273 kalorier i en portion av Seared Rosemary Beef Tenderloin.
|
|
Kalorifördelning: 63% fett, 4% kolh., 33% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
1140 kJ
14%
272 kcal
Fett
18,11g
26%
Mättat fett
7,277g
36%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
7,814g
Fleromättat fett
0,716g
Kolhydrater
2,87g
1%
Socker
0,12g
0%
Fiber
0,1g
Protein
21,21g
42%
Salt
1,82g
30%
Kolestrol
60mg
Kalium
400mg
20%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (4%)
Fett (63%)
Protein (33%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|