Förberedelsetid: 40 min
Tillagningstid: 20 min
Typ av måltid:
varmrätter
smårätter
lunch
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
Zapallos italianos rellenos.
Ingredienser
Anvisningar
- Cocinar los zapallos partidos en agua con sal por 20 min. Cocinar la carne con ajo sal y pimienta. reservar. Rallar el queso.
- Enfriar los zapallos, sacar las pepas y extraer la carne dejando las cascaras con forma. Mezclar la carne, el zapallo escurrido y 1/3 del queso.
- Rellenar las canoas de zapallo con la mezcla y espolvorear el resto del queso, el parmesano y el orégano.
- Llevar al horno por 15 min hasta que gratine. dejar reposar 15 min. y servir.
98 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
varmrätter
smårätter
lunch
Senaste recept
Det här receptet är hälsosamt, enkelt och gott.
|
Snabb och enkel grönsakssallad gjord på färska grönsaker.
|
Salt, mjukt och gott.
|
Knasigt på utsidan och superfukt på insidan, perfekt att kombinera med kaffe eller te.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 200 kalorier i en portion av Zapallos Rellenos.
|
|
Kalorifördelning: 54% fett, 11% kolh., 35% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
838 kJ
10%
200 kcal
Fett
12,15g
17%
Mättat fett
6,788g
34%
Transfett
0,78g
Enkelomättat fett
1,804g
Fleromättat fett
0,291g
Kolhydrater
5,68g
2%
Socker
3,32g
4%
Fiber
1,8g
Protein
17,9g
36%
Salt
0,80g
13%
Kolestrol
57mg
Kalium
141mg
7%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (11%)
Fett (54%)
Protein (35%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|